Gianina Milascon

Nu pune destinul tău în mâinile altora

Am întâlnit mulți oameni cu care am lucrat de-a lungul timpului că mereu așteptau validarea celor din jur, mereu așteptau că alții să decidă pentru acțiunile pe care doreau să le facă, nu erau stăpâni pe viață lor.

Desigur, această atitudine aduce după sine multe frustrări , neîncredere în sine.

Nu faci decât să îți dai puterea ta, în mâinile altora .

Nu oferi niciodată nimănui putere asupra vieții tale pentru a-ți decide viitorul.

Dacă ai un obiectiv la care te-ai gândit, sau chiar lucrezi la el, poți cere păreri, te poți sfătui cu oamenii în care ai încredere, dar e necesar să cântăreșți totul prin prisma și filtrele tale. Tu să fii cel care decide finalul.  Și asumă-ți propriile acțiuni, indiferent de consecințe. NU este OK să-ți pui viața pe HOLD în timp ce altcineva îți decide soarta.

Ai controlul asupra destinului tău, nimeni altcineva nu are. Tu eșți co-creator împreună cu Divinitatea.

Așteptarea din partea celorlalți să decidă pentru  viitorul tău este o pantă alunecoasă. A pune pe oricine în poziția de putere asupra  viații tale, te așează undeva în umbră. E că și când ai stă pe bancheta din spate a mașinii și lași șoferul să te ducă unde dorește el.STOP ! Intră în scaunul șoferului propriei vieți și condu acolo unde doreșți tu.

Nu petrece timp lamentându-te pentru decizia pe care ai luat-o.Dacă decizia nu a fost în favoarea ta, acea opțiune nu a fost în interesul tău sau nu a fost aliniată cu binele tău mai mare.Las-o să plece și analizează situația, acțiunile și dată viitoare fă totul cu mult mai bine  .

A-ți pune destinul în mâinile altora NICIODATĂ nu funcționează. De ce să dai altcuiva putere / autoritate asupra ta pentru a-ți decide soarta? Viața ta este a ta.

Nu trăi niciodată fără un plan asupra vieții tale și niciodată nu acceptă un plan cu care nu poți  trăi. E viață ta. Nu lăsă pe nimeni să o trăiască în locul tău.

Fii mereu actorul care joacă în propria piesă, nu în piesă altora!

Ți-a plăcut articolul? Vrei să citești și alte articole pe care le ofer doar membrelor comunității?

Articole asemănătoare

2 thoughts on “Nu pune destinul tău în mâinile altora”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares