Gianina Milascon

Cum funcționează universul în relația cu tine

Bine te regasesc

Ai avut vreodata ideea de a realiza ceva  si totusi nu ai pus-o pana la urma in practica?

Sau ai actionat in consecinta?  Daca nu, de ce nu ai facut-o?

Sau haide sa ne raportam la aceste intrebari dintr-o alta perspectiva: Ai rugat UNIVERSUL, DIVINITATEA  sa faca ceva pentru tine dar nu te-ai bucurat de rezultatul dorit?

Iti explic ce se intampla in relatia ta cu Universul, Divinitatea, sursa suprema

El primeste cererile tale si ale altora, desigur si iti trimite in permanenta mesaje  oferindu-ti inspiratie.

Dar acest dialog intre tine si Univers este filtrat prin prisma convingerilor tale , care te determina sa ctionezi sau nu.

Iar rezultatul final se numeste REALITATEA TA. Acum cred ca iti dai seama ca daca iti schimbi convingerile, iti schimbi si realitatea, nu-i asa ?

 Iti dau un exemplu.Poate ai avut ideea sa creezi ceva, sa faci ceva pentru tine, ai avut o dorinta,aceasta idee s-a manifestat ca un dar al UNIVERSULUI pentru tine.

Dar poate ca dupa momentul initial tu ai avut deja INDOIELI,ceva de genul: “ nu stiu cum sa pun in practica, cu siguranta s-a mai ganditi cineva la asta, asa ca de ce sa inventez eu roata, imi aduc aminte ca am mai incercat dar nu mi-a reusit, asa ca nu are rost sa mai incerc acum”.

Toate aceste INDOILEI  sunt CONVINGERI, care te opresc sa pui in practica,drept urmare nu mai faci nimic, nici macar nu stii daca ai fi reusit sau nu.

Dar intotdeauna, succesul e al celui care actioneaza !

Degeaba te superi pe DIVINITATE , UNIVERS, el este intotdeauna acolo, gata sa te ajute, dar ceea ce te franeaza sunt convingerile tale,care de cele mai multe ori sunt inconstiente,iar ele iti controleaza viata.

Si atunci, pentru a schimba REZULTATELE  din viata ta, e clar ca e nevoie sa iti schimbi convingerile.

Vreau sa stii ca poti sa iti imbunatatesti orice domeniu al vietii daca descoperi care iti sunt convingerile negative , si lucrezi pentru a le inlocui cu altele pozitive, deoarece tiparele acestea subconstiente sunt cele mai nocive pentru viata ta, care iti limiteaza accesul la fericire.

Un element cheie pentru a le depista este dialogul cu tine insuti.

 

Haide sa facem un simplu exercitiu:

1.Gandeste-te cu atentie la ce anume iti doresti sa ai in viata ta, sau ce vrei sau cum vrei sa fii, si nu ai realizat inca ?  Observa-ti emotia  care insoteste acest gand al tau.

2.Intreba-te: de ce nu am obtinut pana acum ceea ce imi doresc-din nou fii sincer cu tine,ce te-a franat?

3.Descopera ce crezi tu despre acea situatie, care sunt  convingerile tale care te fac sa te simti nefericit -dar  fara sa te judeci sau sa te critici, altfel nu vei fi capabil sa vezi clar si sa gasesti raspunsul.

4.Ce s-ar intampla daca nu ai mai nefericit, frustrat, nervos,care e emotia ta?  – iti vei da seama ca daca nu ai mai avea acele convingeri si emotii negative, ai actiona in directia dorita de tine, pentru a avea rezultatul pe care il vrei.

 

Vei vedea ca vei constientiza care iti sunt convingerile limitative  te vei simti mai bine  si vei lucra la eliberarea lor.

Cel mai bine ar fi sa scrii toate raspunsurile pe care ti le dai cu toata sinceritatea.

A creea  orice iti doresti in viata ta e posibil ,dar  poti creea doar dintr-o stare de bucurie, o stare pozitiva, fara a avea indoieli (convingeri limitative).

Asa functioneaza Legea Atractiei, implicit Universul , care este mereu alaturi de tine, te ghideaza in directia potrivita.

Tu trebuie doar sa fii atent la semne, sa nu treaca pe langa tine si sa nu le observi.

Si mai este un aspect foarte important  la care e necesar sa nu faci rabat.RECUNOSTINTA!

Recunostinta este starea suprema a primirii, este pasul important pentru a manifesta ceea ce doresti. Fii recunoscator pentru tot ce ai acum, sau cum esti acum in viata ta, indiferent daca este mult sau putin (din perspectiva ta) .

FII ZILNIC RECUNOSCATOR ! Scrie-ti recunostinta in jurnalul tau zi de zi si fii deschis pentru a primi.

Atata timp cat esti conectat cu puterea din tine, cu iubirea din sufletul tau, esti pe drumul cel bun, iar acest lucru inseamna absenta convingerilor si tiparelor limitative.

Ți-a plăcut articolul? Vrei să citești și alte articole pe care le ofer doar membrelor comunității?

Articole asemănătoare

2 thoughts on “Cum funcționează universul în relația cu tine”

  1. Buna dimineata, om drag. Iti multumesc cu recunostinta pt acest minunate article. Sunt f interesante si da le citesc cu mare drag si invat sa le pun in aplicare. Am de lucrat f mult cu mine insumi pt ca nu am invatat sa spun Nu de teama sa nu ranesc si, ma ranesc pe mine. De aceea citesc cu mare drag articolele si imi doresc sa le si aplic. O zi minunata si cu binecuvantari doresc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares