Gianina Milascon

Sunt Gianina Milascon, Life Coach, Trainer, Antreprenor, Facilitator John Maxwell Team.

Calatoria mea pe acest minunat drum al cresterii personale a inceput in urma cu multi ani, cand am avut o grea provocare in viata mea, iar atunci am avut  de ales intre doua optiuni: sanatate emotionala și fizica sau sa raman in starea de epuizare in care eram atunci.

Desigur ca am ales echilibrul, armonia si sanatatea in viata mea si am mers pe calea transformarii personale.

Sunt antreprenor de peste 25 de ani sunt  life coach si trainer.

Sunt sotie si mama iubitoare  a unui copil minunat pe care il ador.

Momentul de AHA , a fost atunci cand am descoperit ca adevarata misiune in viata mea este Dezvoltare personala.
Gianina Milascon
Life Coach, Trainer, Antreprenor

Deoarece am vazut doar schimbari extraordinare in viata mea in toate sferele (relatii, cariera, sanatate, bani) , mi-am dat seama ca oricine poate face acest lucru daca isi doreste cu adevarat. Mi-am promis mie insami sa ofer mai departe din ceea ce am invatat si experimentat. Vreau sa beneficieze cat mai multi oameni de expertiza pe care le-o pot oferi.

Daca imi permiti si simti ca rezonezi cu mine, imi doresc si ma bucur sa iti fiu ghid in calatoria spre descoperirea si vindecarea ta, si sa impartasesc cu tine tot ceea ce stiu si am experimentat pana acum, pentru a evolua, a-ti crea o viata implinita si armonioasa pe toate planurile, a-ti crea viitorul pe care-l doresti.

Principala mea dorinta este sa fiu alaturi de tine, sa te indrum sa traiesti in prezent, sa te eliberezi de traumele trecutului, sa inveti din acele lectii, sa iti gestionezi emotiile negative, sa elimini somatizarile fizice, pentru a te conecta cu iubirea din sufletul tau, cu SINELE tau interior-locul din care totul e posibil.

Puterea ta sta in interiorul tau !

Alege sa o folosesti si sa depasesti conditia de om suferind, alege sa iti faci viata o capodopera!

Te imbratisez cu iubire și recunostinta. 

Gianina

shares