Gianina Milascon

Cu Gianina Milascon -Holistic Coach, Mentor Energetic, Trainer, Antreprenor, certificata John Maxwell & Academia Romana de Coaching

Materializeaza-ți visul si Acceseaza Abundenta Divina

Învață secretele manifestarii pentru a trăi împlinit și fericit, si a atrage in viata ta iubire, prosperitate si succes

Program GRATUIT online, 15 -19  septembrie 2023 . În data de 19 septembrie  are loc o Ediție Specială Live „Harta Completă A Realizării Visului Tău+Metoda de manifestare ” Matematica Divinitatii”

Inscrie-te aici, si vei primi detaliile pe e-mail

Distribuie Cursul GRATUIT către prietenii tăi

Ce înveți concret în programul gratuit Materializeaza-ți visul si Acceseaza Abundenta Divina

Afla cauzele pentru care nu ți-ai realizat până acum visul

 • Tiparele de gândire / convingerile limitative care te frânează
 • Tehnici practice
 • Plantează semințele (gândurile) într-un sol fertil eliberat de blocaje; după ce vor crește îți vor aduce o recolta bogată(materializarea a ceea ce doresti)
 • Povestea mea, cum am reușit să îmi ating visul

Busola Precisă

 • Cum îți poți defini punctele tale forte și valorile personale  și cum le poți folosi pentru a-ti manifesta un vis.Claritatea viziunii, stabilirea visului
 • Scala Pasiunii- Pasiunea te scoate din zona comodă, oferindu-ți inițiativa, entuziasmul, energia să creezi, să crezi, să perseverezi și să planifici
 • Aplicarea Legii Efortului Minim
 • Tehnici practice

Folosește Legea Atracției pentru realizarea visului tău

 • Atunci când tu lucrezi pentru amplificarea visului tău, primești întotdeauna atât cât ești convins că meriți să primești. Întotdeauna primești înapoi prin atracție de energie ceea ce crezi și simți , nu ceea ce soliciți prin diferite afirmații pozitive.
 • Universul nu îți poate trimite decât ceea ce conții în sfera Conștiinței tale, însă  tu poți crea întotdeauna mai mult
 • Amplificatorul Încrederii și Vizualizarea
 • Creează noi trasee neuronale folosind Generatorul de Convingeri
 • Tehnici practice

Programează-ți traiectoria, învață recunoștința și acționează

 • Recunoștința este starea supremă a primirii
 • Unii oameni doar visează și nu fac nimic. Însă printr-o reprezentare corectă  a visului tău, și concentrarea  asupra acestuia, vei deveni motivat să acționezi și vei ști încotro te îndrepți
 • Vei programa scenariul noii tale vieți
 • Tehnici practice

Harta Completă a Realizării Visului Tău +Metoda de manifestare ” Matematica Divinitatii”

Va fi o ediție extraordinară în care îți prezint harta completă a pașilor de parcurs, îți ofer cu mare drag o meditație ghidată creată de mine cât și o serie de mantre pentru a accelera procesul.

 Poți continua să faci ceea ce ai făcut până acum și să obții aceleași rezultate, sau poți să te înscrii la  cursul  GRATUIT „ Materializeaza-ți visul si Acceseaza Abundenta Divina”  și să îți schimbi viața așa cum dorești !

De ce unii oameni nu reusesc sa își manifeste visurile ?

Cei mai mulți oameni nu își trăiesc propriile visuri.

Ei speră și așteaptă, inventează scuze, speră că se va întâmpla ceva în exteriorul lor  pentru a-și îmbunătăți propria viață.

Dar apoi devin dezamăgiți, frustrați, morocănoși pentru că nimic nu se schimbă în realitatea lor, sau mult mai rău, intră într-un cerc vicios din care nu mai au puterea să iasă, simțindu-se blocați.

De ce crezi că unii nu reușesc să dea glas visului lor?

Se întâmplă următoarele  lucruri: nu-și cunosc visul cu exactitate, sau unii cred că visurile sunt doar pentru oameni speciali iar ei nu le merită și nu le pot realiza, sau nu consideră destul de măreț visul lor, sau nu e momentul potrivit, sau înfăptuiesc visurile altora.

„Dacă tu nu lucrezi la visul tău, altcineva te va angaja să lucrezi la visurile sale”

Ce doresti sa manifesti in viata ta ?

Poate vrei să faci o afacere, poate vrei să îți transformi un hobby într-un stil de viață, poate vrei să călătorești în toată lumea, poate vrei să devii o mamă extraordinară, poate vrei să găsești partenerul mult dorit, poate vrei mai mulți bani pentru a te simți în siguranță sau să îți schimbi locul de muncă sau poate ai alte visuri  și aspiri să devină realitate ?

Indiferent care e visul tău și vrei să-l realizezi, e nevoie să creezi o legătură armonioasă  între ceea ce VREI, ceea ce CREZI și ceea ce FACI.

Așadar spune DA  ție însuți , visului tău, pentru că POȚI să-i dai glas, pentru că ești unic, ai în tine toate resursele, ai talente pe care nimeni nu le are.

Spune DA pentru că meriți să-l împlinești, meriți să fii mândru de tine , meriți să ai ceea ce-ți dorești și nu permite nesiguranței să te împiedice.

Dacă nu-ți trăieșți visul, nu-ți trăieșți viața!

„Să alegi să-ți conduci viața și nu doar să o accepți este extrem de important pentru a-ți deține visul”

John Maxwell

  FACEM CUNOȘTINȚă

Sunt Holistic Coach, Trainer acreditat ANC și Antreprenor de peste 25 de ani. Sunt mentor energetic.

✔️  Sunt teacher,  trainer, speaker certificat John Maxwell Team

✔️ Am urmat cursurile Academiei de Coaching, Public Speaking & Training

✔️  Fac voluntariat în cadrul Academiei de Coaching în campania “Eu sunt OK. Tu eșți Ok”

✔️ Am creat cursuri/programe experiențiale atât plătite cât și gratuite, Workshop-uri si ateliere

✔️ Am creat comunitatea publică FB „Ești creatorul vieții tale cu Gianina Milascon”

✔️ Am creat programul Reset Your Life si Energetic Business care au impactat sute de oameni

✔️ Realizez permanent sesiuni de coaching/mentoring  1 la 1 cu clienți din țară și străinătate

✔️ Am participat la cursul lui DR. JOE DISPENZA “Fă-ți gândurile să conteze”

 

Mă formez permanent și particip la seminarii, workshop-uri, cursuri de dezvoltare personală si de business.

Peste 9000 de persoane mă urmează și-mi citesc materialele, în comunitatea mea de email si de FB

Dar înainte de toate sunt un OM care iubește oamenii, iar dorința mea este să pun o cărămidă la fundația vieții tale.

Sunt o mama dedicată care caută să-și îndrume fiul și să-i deschidă orizontul, sunt o soție iubitoare și prezentă în viața de cuplu chiar dacă nu toate momentele sunt „roz” , sunt o femeie ambițioasă, perseverentă, luptătoare, sociabilă și sensibilă, care mereu caută soluții și nu renunță atunci când provocările apar.

Am avut si eu in viata perioade cand atrageam greutatile ca un magnet, poate cum esti tu acum.Dar am schimbat complet traiectoria vieții mele din cauza unui punct de cotitură pe care l-am trait.

În urmă cu 10 ani am observat pasiunea mea pentru autocunoaștere și dezvoltare personală. Devoram cărți de specialitate, mă uităm la filme pe YouTube, îmi scriam gândurile.  M-am trezit că vreau mai mult de atât, vreau să devin consilier de dezvoltare personală, dorința mea era să ghidez și alți oameni  să se descopere și să își creeze o viață împlinită.

Acesta era visul meu.

Dar amânam mereu să fac pasul decisiv, căutam diverse scuze . Eram prea ocupată cu activitățile firmei mele, și nu am făcut decât să închid într-un sertar al sufletului acest minunat vis. În schimb , nu am renunțat să citesc în continuare, să mă documentez.

După câțiva ani, am trecut printr-o perioada dramatică.

Din cauza muncii excesive, am uitat efectiv să trăiesc, să  mă bucur de familia mea, de viață, iar sănătatea mea s-a agravat, corpul meu îmi dăduse mereu semne dar nu l-am ascultat.

Eram deja într-o epuizare fizică și psihică.

În 2015 a fost momentul în care am spus STOP, și am scos din acel sertar al sufletului , VISUL MEU, și i-am dat viață,  l-am urmat.  Aveam direcția, aveam motivația , aveam pasiunea pentru a mă îndrepta acolo unde ar fi trebuit să mă îndrept în urmă cu mulți ani. Divinitatea mi-a aratat calea!

Și totul s-a schimbat în foarte bine, deoarece drumul meu a avut pas cu pas o traiectorie ascendentă.

Iar de atunci am materializat in viata mea ceea ce mi-am dorit,  folosind Tehnica mea puternica de manifestare, aliniindu-mi afacerea/cariera la misiunea sufletului.

Vezi tu, vreau să îți spun că unii oameni merg în direcția visului lor în mod conștient, fără scuze sau amânări, atunci când simt că ACUM e momentul unei schimbări, iar alții (a fost și cazul meu) o fac doar când viață le da o lecție dureroasă .

Nu aș vrea să treci prin ce am trecut eu, așadar Invata sa-ti materializezi visul si sa accesezi abundenta Divina, ACUM!

Creează-ți o viață împlinită !

TESTIMONIALE

Recomand cu mare incredere, sa apelati si sa participati la cursurile sustinute de Life Coach ,unde nu numai ca va initiaza, va ajuta si va indruma pe drumul cel bun, in plus de atit, stie sa repare si sa bandajeze aripile sufletelor triste si frante, de anumite situatii din viata date de destin. Multi dintre cursanti am reinvatat sa zburam, sa incepem urcarea spre culmi mai inalte in Evolutia, Cunoasterea si Iubirea de Sine!!! MULTUMESC CU RECUNOSTINTA IN TOT SI TOATE!!!

Viorel Ghita, Galati

Nimic in aceasta viata nu e întâmplător. Nici un om nu intra in viata ta întâmplător.Aveam o viata normala ca oricare, cu bune si cu rele, însă simțeam de cele mai multe ori ca totul o ia la fugă. Imi era greu si sa ma trezesc dimineata. Mereu ma plângeam aproximativ de orice, mereu nemulțumită,mereu pe cearta. Într-un cuvânt simțeam că mă sufoc, ca duc poveri ce imi apasă umerii si ...simțeam că nu mai pot. Si intr-o zi stând pe facebook mi-a atras atenția o postare de cum sa iti schimbi viata, vrei sa iti schimbi viata, gandurile limitative? Si am accesat pagina de facebook si de acolo pt mine a început transformarea Am inceput cursul cu Gianina Milascon si va spun cu toată sinceritatea ca a fost cea mai bună decizie luată pt mine si viata mea. Totul s-a schimbat. Am început să fiu un om mai cald, mai calculat, fără cearta si nervi. Sunt calmă si iubitoare, am mult mai multa răbdare. Tot ce am enumerat este atât în plan personal cât și profesional. Totul s-a schimbat. Si s-a schimbat in foarte bineee.Am constientizat ca pot duce si o alta viata, în alt mod, cu iubire. Am realizat cât de puțin ma iubeam pe mine. Si atunci normal ca nu aveam altceva de oferit, decât negativ, pt ca acolo trăiam...în negativitate. A iesit soarele am descoperit ce inseamna cu adevarat iubirea si puterea ei. Totul se află în noi , oameni dragi. Suntem ființe absolut minunate si putem realiza orice dorim. Pentru tot ce am descoperit, pt transformarea mea ii multumesc cu toată ființa lui Gianina Milascon-Life Coach Cuvintele nu imi sunt deajuns sa pot exprima câtă recunoștință ii port Gianinei, om minunat. Iti multumesc cu sufletul ființa draga , esti minunata si te iubesc @Gianina Milascon

Maria Voda, Tg.Mures

Așa cum ce am zis și la început Am aflat de acest curs pe fb pe pagina Gianinei Ești Creatorul Vieții Tale tot ceea aveam nevoie era ghidarea și așa am găsit o persoană foarte importantă pentru dezvoltarea mea Îi mulțumesc cu recunoștință Am reușit să mă concentrez mai mult să observ mai mult dar și să contemplez mai mult ceea ce recunosc eram pe pilot automat tot timpul . Foarte multe constientizarii cu detalii învățând Acceptarea Am învățat să accept Sentimentele negative emotile fricile care ne invadează dar de data aceasta este că știu tehnica de curățate de acceptare de binecuvântare de eliberare . Pot sa zic acum am o bază de plecare in Viața cu urmărirea acestui curs . Ce as putea spune despre Gianina Milascon este formidabila explica atât de detailat încât nu se poate să nu înțelegi are un stil aparte în care preda este blândă suava vocea ei îți intră la Suflet Este răbdătoare calculată și de o Liniște Interioara care ți o transmite .Este o Binecuvântare sa faci cursuri cu ea.

Violeta Kelemouridou, Grecia

Bună tuturor celor care vor citi aceste rânduri. Azi vreau să comunic și altora, din ceea ce am experimentat , urmând acest curs ghidat de coach Geanina Milascon , caruia vreau să îi mulțumesc cu recunoștință pentru implicarea ei 100% în ghidarea noastră pe tot parcursul cursului. Am aflat de acest curs răsfoind pagina de fb și mi-a atras atentia titlul cursului"DESCOPERĂ IUBIREA DE SINE" .Cum viata mea era un adevărat haos mi-am zis : aceasta este ocazia de a face pasul decisiv , cu o mare dorință de a învăța ce este IUBIREA DE SINE si cum poate să se schimbe viața mea. Eram o persoană cu o stimă de sine scăzută si orice încercare de a depăși acea stare a fost fără rezultat. Așa că am hotărât și m-am înscris la cursul "IUBIREA DE SINE" ghidat de Geanina Milascon care este un ghid extraordinar, cu o voce caldă și tandră, pe care dacă o asculți îți dă o stare de liniște și pace. Urmând acest curs și bineînțeles exersând ceea ce Geanina Milascon ne-a învățat pot spune că am devenit o altă persoană. Cu fiecare zi ce trece eu am mai multă încredere în mine, am învățat să mă respect mai mult și odată cu această schimbare și persoanele de lângă mine sau schimbat . Comportamentul lor față de mine este altul, este așa cum imi doream să fie. Mulțumesc cu recunoștință Geanina Milascon pentru ghidarea in acest curs și pentru rezultatele care se văd cu fiecare zi ce trece. Eu personal recomand cu plăcere la oricine simte că are nevoie de a face o schimbare în viața sa , să se înscrie la cursurile ghidate de Geanina Milascon pentru că va avea doar de câștigat.

Petrovan Florica. Italia

Buna draga mea Gianina Ai apărut în viata mea ca razele soarelui ! Vreau sa mărturisesc că sunt profund recunoscatoare si multumesc cu recunostinta pentru faptul că am aflat întâmplător de pagina ta si m.au cucerit toate postarile, m-am regăsit imediat si cum vorba " Cand stii ce cauti /cand stii ce schimbări doresti sa observi la tine si la tot ce te înconjoară atunci Universul lucrează în favoarea ta si iti ofera oportunitățile , oamenii potriviți si gasești! E necesar sa fii cu inima si brațele deschise spre NOU" și totul apare exact la momentul potrivit!!!.Apoi am inceput sa urmaresc mailurile, insta , youtube ..mmm...sunt atât de incantata! Am acumulat multe informatii si am trecut prin multe schimbări in ultima luna , schimbări de-a dreptul minunate si magice ,de la o zi la alta totul prinde contur și ma las surprinsă din ce in ce mai mult atat pe parte de dezvoltare personală,sentimentala, profesional. Te schimba inevitabil!!! Multumesc! Te iubesc ființa plină de lumina si sensibilitate! Multumesc cu recunostinta !!! Dacă nu învăţăm să închidem uşile trecutului, nu vom vedea cealaltă uşă ce ni se deschide".

Alexandra Oloeriu, Deva

Recomand cu căldură acest om minunat și autentic ce vine înspre noi cu experienta bogată, tehnici potrivite, informații minunate, mesaje motivaționale dar mai ales multă căldură și iubire!

Dan Elena, Sibiu

Cu Gianina Milascon -Life Coach, Trainer, Antreprenor, Facilitator John Maxwell Team. 

Materializeaza-ți visul si Acceseaza Abundenta Divina

Învață secretele manifestarii pentru a trăi împlinit și fericit si a atrage in viata ta iubire, prosperitate si succes

Program GRATUIT online,15-19 septembrie 2023 . În data de 19 septembrie are loc o Ediție Specială Live „Harta Completă A Realizării Visului Tău+Metoda de manifestare ” Matematica Divinitatii”

Inscrie-te aici, si vei primi detaliile pe e-mail

Distribuie Cursul GRATUIT către prietenii tăi

shares