Gianina Milascon

Am aflat despre acest curs de pe facebook, nu mai stiu exact dar initial m-am inscris la cursul gratuit apoi am decis sa ma las condusa de Gianina Milascon pe drumul iubirii de sine. Dupa inscriere Gianina ma sunat si ma intrebat ce ma determinat sa ma inscriu. I-am raspuns sincer ca am simtit ca rezonez cu ea. Adevarul e ca felul ei simplu si fara inflorituri de a spune lucrurile in acelasi timp sincer, analitic la subiect, vocea ei calda a rezonat cu mine de la primul vebinar. Cu toate ca am terminat cursul recunosc ca nu mi-am facut toate temele. Fiind foarte ocupata le fac in ritmul meu. Cursul este foarte consistent si dupa primele webinarii si meditatii deja ma simteam mult mai bine. Momentul de aha pentru mine a fost cand am invatat ca trebuie sa multumesc cu recunostinta pentru lucrurile rele sau mai putin bune care m-au impactat in viata si sa caut partea buna din ele. Este mult de lucru si nu e usor. Este minunat ca am acces nelimitat la cursuri si le ascult in mod repetat. Recomand cursul cu Gianina Milascon pentru oricine doreste sa se dezvolte personal. Consider ca este baza, alfabetul, esenta pentru dezvoltarea personala. Lucrez in continuare cu mine. Nu e usor sa-ti schimbi stilul de viata, sa invingi fricile, sa opresti avalansa de ganduri inutile , sa inlocuiesti conceptiile limitative uneori distructive cu alte ganduri constructive. Fara Gianina si minunatul grup de cursanti nu as fi reusit. Multumesc cu recunostinta Gianinei si grupului. Sunteti mimunati! Va iubesc!
GIURGECA CLAUDIA
Timisoara
Recomand cu mare incredere, sa apelati si sa participati la cursurile sustinute de Life Coach ,unde nu numai ca va initiaza, va ajuta si va indruma pe drumul cel bun, in plus de atit, stie sa repare si sa bandajeze aripile sufletelor triste si frante, de anumite situatii din viata date de destin. Multi dintre cursanti am reinvatat sa zburam, sa incepem urcarea spre culmi mai inalte in Evolutia, Cunoasterea si Iubirea de Sine!!! MULTUMESC CU RECUNOSTINTA IN TOT SI TOATE!!!
Viorel Ghita
Galati
Nimic in aceasta viata nu e întâmplător. Nici un om nu intra in viata ta întâmplător, așa cum nici acest curs nu a fost la întâmplare pt mine. Aveam o viata normala ca oricare, cu bune si cu rele, însă simțeam de cele mai multe ori ca totul o ia la fugă. Imi era greu si sa ma trezesc dimineata. Mereu ma plângeam aproximativ de orice, mereu nemulțumită,mereu pe cearta. Într-un cuvânt simțeam că mă sufoc, ca duc poveri ce imi apasă umerii si ...simțeam că nu mai pot. Si intr-o zi stând pe facebook mi-a atras atenția o postare de cum sa iti schimbi viata, vrei sa iti schimbi viata, gandurile limitative?Si am accesat pagina de facebook si de acolo pt mine a început transformarea Am inceput cursul cu Gianina Milascon si va spun cu toată sinceritatea ca a fost cea mai bună decizie luată pt mine si viata mea. Totul s-a schimbat. Am început să fiu un om mai cald, mai calculat, fără cearta si nervi. Sunt calmă si iubitoare, am mult mai multa răbdare. Tot ce am enumerat este atât în plan personal cât și profesional. Totul s-a schimbat. Si s-a schimbat in foarte bineeeAm constientizat ca pot duce si o alta viata, în alt mod, cu iubire. Am realizat cât de puțin ma iubeam pe mine. Si atunci normal ca nu aveam altceva de oferit, decât negativ, pt ca acolo trăiam...în negativitate. A iesit soarele am descoperit ce inseamna cu adevarat iubirea si puterea ei. Totul se află în noi , oameni dragi. Suntem ființe absolut minunate si putem realiza orice dorim. Pentru tot ce am descoperit, pt transformarea mea ii multumesc cu toată ființa lui Gianina Milascon-Life Coach Cuvintele nu imi sunt deajuns sa pot exprima câtă recunoștință ii port Gianinei, om minunat. Iti multumesc cu sufletul ființa draga , esti minunata si te iubesc @Gianina Milascon
Maria Voda
Tg.Mures
M-a durut...si m-a durut rau..!! Si am zis ca trebuie sa fac ceva dar nu cu pastile..! Si am descoperit-o pe Geanina si descoperind-o pe ea am descoperit drumul catre mine..!! Calmă...caldă...carismatica, iti arata pas cu pas drumul către inima ta, cu alte cuvinte drumul către LIBERTATE :)) Multumesc pt acest curs extrem profund..!!
Cristina Melinescu
Bucuresti
Vreau sa încep, asa cum am învățat în acest curs minunat, sa mulțumesc cu recunoștință universului ca mi-a scos-o pe Gianina în cale. Am aflat de ea de la o foarte bună prietena, m-am abonat la minicursul gratuit pe mail, și asa am aflat de acest curs minunat. Pot sa spun ca a fost cea mai buna alegere de pana acum, și sunt tare mandra de aceasta investiție atât ca timp cât și financiar deoarece, are valoare infinita pentru mine. Pentru mine Gianina e cel mai bun îndrumător, rezonez foarte bine cu ea și ne a ajutat pe toti sa începem micii pași spre adevăratul succes, cel interior căci odată ce suntem împăcăti cu noi vin și celelalte. Înainte de acest curs eram negativista, vedeam partea rea, și nu știam cât de mult ne influențează viata gândurile noastre. Acum învăț sa zâmbesc mai mult, sa fiu pozitiva și clar ma simt mult mai bine, din ce în ce mai bine. Recomand cursul cu încredere, ce poate fi mai important decât sa știm cum sa ne creștem vibrația zi de zi și a ne dezvolta? Mulțumesc Gianina
Alexandra Iuhaniac
Arad
Pentru mine totul a început de la o carte care pur si simplu mi-a schimbat modul de a vedea si modul de a gîndi! Ma facut sa vad lumea altfel sau cel puțin sa ma gîndesc si sa imi doresc sa aflu mai multe ... Si uite asa căutînd, Universul mi-a scos in cale această persoană cu suflet mare si blînd! Gianina Milascon...si uite asa am ajuns sa fac un curs cu dumneaei pentru iubirea de sine ..sa învăț cum sa ma iubesc sa ma respect sa am grija de sufletul meu ,de copilul din mine si mai ales sa vindec rănile din trecut ,ma învățat cum să iert ,dar ma învățat si cum sa imi doresc o viata mai buna mai frumoasă și cum pot sa pun toate astea in aplicare ! recomand pe doamna Gianina Milascon cu toată dragostea și stima, cu tot sufletul....multumesc cu recunoștință pentru ca am.facut parte si fac parte din grupul iubirii de sine in care am.cunoscut oameni minunați oameni simpli la fel ca mine dar cu o dorință mare de a schimba viata lor in mai bine si a învăța cu toții cum este sa te iubesti tu pe tine .sunt oameni frumoși și darnici si mereu sa fie de ajutor atunci cînd cineva are nevoie! Multumesc curecunoștință tuturor si mulțumesc din suflet Gianina Milascon pentru ca ai fost cu mine,m-ai îndrumat si mai învățat cum să pun în practică ceea ce eu stiam doar din citire si documentare! Multumesc mult de tot! Meriți mai mult de 5 Stele ...
Mirela Viitoreanu
Greci
Pentru mine perioada izolarii a fost una plina de lucruri frumoase , experiente noi . Unul din ele a fost cursul IUBIREA DE SINE Editia 1 , coach GIANINA MILASCON . Am vazut postarea pe net si am simtit ca voi primi raspunsul la intrebarea pe care mi-o pun de mai mult timp : ,, Cum sa invat sa ma iubesc ? " Si uite , timp de 5 saptamini suntem intro calatorie frumoasa ghidata de Gianina ... Este exact ce cautam : IUBIRE , INCREDERE , IERTARE - trei piloni ai FERICIRII . Am constientizat ca poti avea tot ce-ti doresti , totul e posibil.... doar ca e mult de lucru . Am citit si citesc literatura de dezvoltare personala . Dar daca te limitezi doar la teorie fara sa aplici in practica , nu avansezi prea mult.... Datorita Gianinei Milascon Life Coach , un suflet minunat , om extraordinar si fire sensibila si tehnicilor invatate , am inteles ca se poate. Multumesc cu Recunostinta ! Recomand cu toata dragostea acest curs . Invata sa te iubesti , invata sa ai incredere in tine . Fii FERICIT ! Daca EU POT , POTI și TU!
Postolachi Svetlana
Franta
Atunci cand simti nevoia de o schimbare, incepe cu tine. Citeam cărți de dezvoltare personala din dorinta de a afla cat mai multe sfaturi in a reuși. Cunoscut-o pe Geanina Milascon pe Facebook, si mi am spus ca vreau sa fie ghidul meu. Si bine am facut. Cursul iubirea de sine, ma ajutat sa ma cunosc mai bine , sa ma iubesc si sa ma accepta asa cum sunt dar si cum sa depășesc obstacole din viața mea. Recomand cu drag Geanina Milascon Life Coach. Iti doresti o schimbare? Incepe cu tine,si nu vei regreta.
Alina Valcu
Spania
Recomand cu căldură acest om minunat și autentic ce vine înspre noi cu experienta bogată, tehnici potrivite, informații minunate, mesaje motivaționale dar mai ales multă căldură și iubire!
Dan Elena
Sibiu
Toate instrumentele sunt foarte bine alese,foarte practice si acopera o gama foarte larga:meditatii,exercitii,sfaturi,citate ale unor oameni celebri,exemple personale. Pe mine,personal,ma ajuta foarte mult si sunt foarte Recunoscator pontru Tot!
Cornel Erhan
Anglia
Așa cum ce am zis și la început Am aflat de acest curs pe fb pe pagina Gianinei Ești Creatorul Vieții Tale tot ceea aveam nevoie era ghidarea și așa am găsit o persoană foarte importantă pentru dezvoltarea mea Îi mulțumesc cu recunoștință Am reușit să mă concentrez mai mult să observ mai mult dar și să contemplez mai mult ceea ce recunosc eram pe pilot automat tot timpul . Foarte multe constientizarii cu detalii învățând Acceptarea Am învățat să accept Sentimentele negative emotile fricile care ne invadează dar de data aceasta este că știu tehnica de curățate de acceptare de binecuvântare de eliberare . Pot sa zic acum am o bază de plecare in Viața cu urmărirea acestui curs . Ce as putea spune despre domna Gianina Milascon este formidabila explica atât de detailat încât nu se poate să nu înțelegi are un stil aparte în care preda este blândă suava vocea ei îți intră la Suflet Este răbdătoare calculată și de o Liniște Interioara care ți o transmite .Este o Binecuvântare sa faci cursuri cu ea. Daca ar fi sa recomand ar fi surori mele care se confruntă cu atacuri de panica tot la doua zile cred că ar fi Ghidul potrivit pt ea.
Violeta Kelemouridou
Grecia
Bună tuturor celor care vor citi aceste rânduri. Azi vreau să comunic și altora, din ceea ce am experimentat , urmând acest curs ghidat de coach Geanina Milascon , caruia vreau să îi mulțumesc cu recunoștință pentru implicarea ei 100% în ghidarea noastră pe tot parcursul cursului. Am aflat de acest curs răsfoind pagina de fb și mi-a atras atentia titlul cursului"DESCOPERĂ IUBIREA DE SINE" .Cum viata mea era un adevărat haos mi-am zis : aceasta este ocazia de a face pasul decisiv , cu o mare dorință de a învăța ce este IUBIREA DE SINE si cum poate să se schimbe viața mea. Eram o persoană cu o stimă de sine scăzută si orice încercare de a depăși acea stare a fost fără rezultat. Așa că am hotărât și m-am înscris la cursul "IUBIREA DE SINE" ghidat de Geanina Milascon care este un ghid extraordinar, cu o voce caldă și tandră, pe care dacă o asculți îți dă o stare de liniște și pace. Urmând acest curs și bineînțeles exersând ceea ce Geanina Milascon ne-a învățat pot spune că am devenit o altă persoană. Cu fiecare zi ce trece eu am mai multă încredere în mine, am învățat să mă respect mai mult și odată cu această schimbare și persoanele de lângă mine sau schimbat . Comportamentul lor față de mine este altul, este așa cum imi doream să fie. Mulțumesc cu recunoștință Geanina Milascon pentru ghidarea in acest curs și pentru rezultatele care se văd cu fiecare zi ce trece. Eu personal recomand cu plăcere la oricine simte că are nevoie de a face o schimbare în viața sa , să se înscrie la cursurile ghidate de Geanina Milascon pentru că va avea doar de câștigat. Prețul este nesemnificativ în comparație cu beneficiile pe care le vei avea la sfârșitul cursului.
Petrovan Florica
Italia
Buna draga mea Gianina Ai apărut în viata mea ca razele soarelui ! Vreau sa mărturisesc că sunt profund recunoscatoare si multumesc cu recunostinta pentru faptul că am aflat întâmplător de pagina ta si m.au cucerit toate postarile, m.am regăsit imediat si cum e vb aia " Cand stii ce cauti /cand stii ce schimbări doresti sa observi la tine si la tot ce te înconjoară atunci Universul lucrează în favoarea ta si iti ofera oportunitățile , oamenii potriviți .....si...... Gasești! E necesar sa fii cu inima si brațele deschise spre NOU"... și ....totul apare exact la momentul potrivit!!!!!"....apoi am inceput sa urmaresc mailurile, insta , youtube ..mmm...sunt atât de incantata! Am acumulat multe informatii si am trecut prin multe schimbări in ultima luna , schimbări de.a dreptul Minunate si magice ..de la o zi la alta totul prinde contur și ma las surprinsă din ce in ce mai mult atat pe parte de dezvoltare personală,sentimentala, profesional,... simt cu incredere ca toate se aseaza asa pe rand .. cu rabdare ,pas cu pas... mi.am castigat rabdarea , linistea interioară profund de placuta. Acest curs mi a schimbat perspectiva in ce priveste Viata si am inceput sa cred cu adevarat in acea putere interioară ce se afla in Noi .., ... incet cu pasi mici ma trezesc pe un alt drum , noi obiceiuri, alte principii , mai disciplinată, mai caldă, mai calmă, respir USORRRR , mai perseverenta, vesela , creativă, liberaa in decizii. Golurile interioare pe care le.am strans ani la rând si păreau greu de rezolvat si nu aveam habar cum sa le rezolv , cautam pagini, citate , carti, vizualizam video uri pt întrebările mele., biserica rugaciuni etc.. orice incercam rezultatul întârzia să apară , aparea mereu o confuzie și doar asimilam informatii nu aplicam cine stie ce .. ... Disciplina , exercitiile prin scris si meditațiile sunt sfinte zi de zi!!! Acuma am inteles multe lucruri si mi s.au deschis ochii!! pur si simplu..... Cautam răspunsuri cu privire la experientele mele de viata nereușite care se reperau rand pe rand si fara schimbari pozitive!! Fugeam de mine in adevaratul sens , evitam sa mi ascult gandurile, corpul orice semn si mereu cautam ceva sa mi ocupe timpul, hiperactiva...NU voiam sa ma intorc , sa mi ascult sufletul care urlaa si nu voiam sa mai analizez, sa conștientizez ca eu am preluat ca un magnet toate obiceiurile si gandurile din exterior pe tot parcursul vieții pana acuma...si eram prea " neincrezatoare in fortele mele si credințe limitate din diverse alegeri " sa ma întorc la sursa mea cea autentica" ah ..cam obositor, sa CRED in MINE ?? .. Era necesar sa ma descopăr asa cum sunt EU !!!! ( ma simteam ca un robotel care făcea lucrurile mecanic !!. Aveam o continuă intrebare care ma tortura "De Ce?!"..si "cum sa fac sa ma simt împlinită , sa ma simt cu adevarat fericita începând cu mine , doream o schimbare rqdicala si asteptam curajul, hotararea care nu venea ! ".. .. Acest curs mi.a atins sufletul si mi a schimbat percepția asupra vieții prin perseverența si toate e exercițiile aplicate zi de zi ... este de un MARE ajutor , te trezesti din amorteala , reanalizezi viata din cele mai îndepărtate amintiri pe care le consideri uitate sau neimportante , " ce a fost a fost si merg mai departe ..." Nu! ..Intoarcerea la sine si la întâmplările care au creat chiar si cel mai mic disconfort, o stare tristețe te ajuta sa te apropii de tine , înveți iubirea de sine , si oferi celor dragi pacea de care te bucuri si tu si sa înveți să aplici iertarea . Vindecarea micilor suparari e foarte importanta spre o schimbare radicală si o viata sănătoasă. Intr o dimineata , mi.am spus "M.am trezit!!!" ..am reusit sa inteleg ca doar EU sunt responsabilă pentru tot ce aleg ,traiesc , simt..si doar eu sunt cea care trebuie sa aiba grija de mine cu adevarat..,totodată am invatat sa renunț sa mi mai las sufletul l in palma "oricui"a celor care nu ma fac fericita" si sa nu mai fac compromisuri mari! ! Am invatat sa ma eliberez de trecut ,de convingerile limitate, am invatat sa ma apreciez , sa mi fac mici bucurii, sa mi sarbatoresc reusitele si chiar zi de zi prin recunostinta si mici atenții, sa ma bucur de clipa de ACUMM , de mine si de cei apropiati, sa mi ascult sufletul rănit de rănile trecutului, sa mi vindec copilul interior, sa mi prioritizez timpul , sa mi cunosc sufletul,sa mi fiu cea mai BUNA prietena !!! Sa fiu mai blândă cu mine însumi, iubitoare , sa mi deschid sufletul spre copilaria de mult uitata pe care o lăsasem undeva in urma departe..de mult. Mi am dat o nouă șansă spre FERICiRE, spre o nouă direcție, spre oameni pozitivi...si am dobândit încrederea că pot sa mi creez singura drumul ! Este un curs de baza complex si am facut cea mai buna alegere pt noua direcție !! Acum mi e mult mai usor sa ma conectez cu sufletul meu si sa ma conectez cu ceilalti. Gianina esti o persoana super implicata, constincioasa si asta m.a atras cel mai tare si ai stiut sa atingi cele mai sensibile corzi ale sufletului..Esti Un inger care a venit la momentul potrivit si ne.a luminat gândurile și sufletul prin înțelegere, sprijin, blândețe, iubire , pozitivitate si munca..pentru ca fara exercitiu nu exista vreo sansa la schimbare.... atunci te invarti tot in cerc:))! Am invățat lucruri esentiale. Consider ca ai deschis cele mai importante subiecte prin care e necesar sa treaca fiecare persoana care dorește să faca un fel de DETOX , renuntarea la frici, blocaje , inveti cum sa aplici iertarea din suflet , iesi din rutina, labirinturi, probleme sentimentale, personală, profesionale etc , probleme cu părinții .etc etc ..etc Acestea doar prin perseverența, disciplina si incredere!! Esti DEOSEBITA draga mea. Am făcut cea mai bună alegere cand am ales sa ma înscriu la acest curs. Am constientizat si am schimbat multe lucruri la mine constructiv..!!! In plus ..universul ma surprinde si imi raspunde rapid prin surprize la care nu ma astteptam, mici si mari!! Pe Gianina o recomand cu cea mai MARE INCREDERE si CĂLDURA !!!! ... Cursul tau este de mare folos!! Pur si simplu e nevoie sa ti doresti sa te cunosti cu adevarat , sa simti asta cu sufletul , sa ti doresti sa faci PASI SPRE FRRICIRE si sa ti descoperi interiorul sufletului. Te schimba inevitabil!!! Multumesc Te iubesc ființa plină de lumina si sensibilitate! Multumesc cu recunostinta !!! "Dacă nu învăţăm să închidem uşile trecutului, nu vom vedea cealaltă uşă ce ni se deschide".
Alexandra
Deva
Gianina iti multumesc din suflet pentru tot ce m-ai invatat in calatoria mea alaturi de tine! Acest curs IUBIREA DE SINE, m-a ajutat sa invat/ inteleg mai bine autocontrolul emotiilor negative, m-a ajutat sa imi spun pentru prima data te iubesc . Pentru mine tehnicile invatate sunt un mod de viata, pentru ca tot ea viata iti aduce mereu acele împrejurări in care ai nevoie sa nu cedezi puterea ta interioara, sa ramai in prea plinul tau si niciodata pe lipsa.. Si cand esti in acea lipsa, oricat ai sta in cap daca stii sa iti asculti inima vei sti unde sa te raportezi: cursul iubirea de sine.
Gabi Lupan
Brasov
shares